Altijd al willen weten, welke planten uit je siertuin ook eetbaar zijn? En ben je benieuwd, wat je er dan mee kunt doen in de keuken?  In deze cursus vertel ik je een jaar lang, om de week, over een plant die meer waarde geeft aan je siertuin, omdat hij niet alleen mooi is, maar ook lekker! Dus in een jaar krijg je 26 waardevolle lessen!

Je leert hoe de plant het beste bloeit en groeit, maar ook, wat je er van kunt eten. De bloemen, de bladeren, of de zaden…

Voor je het weet ga je fluitend die tuin in om na je werk nog even wat te wieden. Omdat het zo leuk is om alles te zien groeien. Omdat je met je handen in de aarde je hoofd zo lekker leeg maakt na een drukke werkdag…

En omdat het zo leuk is, om ook weer naar binnen te kunnen lopen met een lekker kruidig takje voor in de dressing. Of met wat blaadjes voor de sla of een paar mooie bloemen voor op de taart.

Ik geef je in de tweewekelijkse mail altijd een paar recepten. Zodat je er direct wat lekkers mee kunt maken.

Eerst gratis voorproeven?

Ben je benieuwd of er eetbare planten in jouw siertuin staan? Je ontdekt het in deze GRATIS proeflessen van de cursus Smullen(!) uit je siertuin!
Ik vertel je in een aantal mails alles over mijn favoriete planten in de eetbare siertuin èn je krijgt recepten om er wat lekkers mee te maken. 

Kleine teaser: Je krijgt o.a. recepten met dropplant, bieslook-bloemen en hosta. Gratis in je mailbox! Meld je meteen even aan!

Marketing door